BUMBO Strømpegarn Printet er en lækker garnkvalitet, som er fremstillet specifikt til størmpestrik. Garnkvaliteten består af 75 % uld og 25 % nylon, hvilket er en perfekt kombination af materialer til strømper. Uldindholdet sikrer, at du dejligt varme strømper, mens nylon er vigtigt for at sikre, at garnet bliver slidstærkt nok til strømpestrikning.

For mange er det stort at strikke det første par strømper, og samtidig er hjemmestrikkede strømper ufatteligt efterspurgte. Kort sagt - du vil aldrig komme til at kede dig, hvis du først får knækket koden til strømpestrikning. Det mest udfordrende element i forhold til strikkede strømper er typisk hælen. Mange synes, at hælen svær at få strikket, så den sidder helt rigtig på foden, men det behøver ikke at være svært, hvis du blot bruger den rette strikkeopskrift.

Hvis du gerne vil prøve at strikke strømper, er du velkommen til at hente vores opskrift på strikkede strømper. Strømpegarn kan dog bruges til meget mere, og vi har efterhånden en del forskellige opskrifter med strømpegarn.

 

Teknisk data for BUMBO Strømpegarn Printet

BUMBO Strømpegarn Printet har en løbelængde på 210 meter pr. 50 gram og strikkes på pind 2-3. Den har desuden en strikkefasthed på 26 masker x 28 rækker.