BUMBO Baby Uld består af 100 % Superwash-behandlet uld, så garnkvaliteten kan både maskinvaskes og tørretumbler. Dette er en vigtig kvalitet til babystrik, da der sjældent er tid til at håndvaske tøj, når der er en baby i familien.

Familieforøgelser er én af de mest inspirerende grunde til at strikke eller hækle. Det er dog vigtigt at bruge det rette garn, da babyhud generelt er sart og følsom. BUMBO Baby Uld er en ekstra blød garnkvalitet, som samtidig varmer dejligt meget. Garnkvaliteten kan naturligvis også bruges til tøj til voksne, og du kan finde et bredt udvalg af opskrifter med BUMBO Baby Uld. 

Det er oplagt at vælge BUMBO Baby Uld, hvis du har sart hud. Voksne med følsom hud kan opleve, at uldgarn kradser, og dette problem vil du ikke have, når du strikker med BUMBO Baby Uld. 

Denne garnkvalitet fås i mange forskellige farver, så der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på dine strikkeprojekter ved at vælge én af dine yndlingsfarver. Vi har forsøgt at inkludere alt fra naturfarver til pangfarver i udvalget, så du også kan finde den helt rette farve til dit næste projekt. Pastelfarver er ofte efterspurgte til babystrik, og derfor findes de naturligvis også i farveudvalget. 

Alle opskrifter med BUMBO Baby Uld er ganske gratis, og du kan frit downloade dem. God fornøjelse!

Teknisk data for BUMBO Baby Uld, Baby wool garn og Melbourne uldgarn

-BUMBO Baby Uld har en løbelængde på 165 meter pr. 50 gram og strikkes på pind 3. Den har desuden en strikkefasthed på 26 masker x 32 rækker.

-BABY WOOL GARN Ekstra blødt superwash garn af 100% uld fra merionofår. Indholdsmængde 50 g L 172 meter.

-Melbourne uldgarn 100 % uld i god kvalitet. Indholdsmængde 50 g L 92 meter.