BUMBO Puffy er en fantastisk garnkvalitet, som består af 76 % akryl og 24 % polyamid. Hvis garnet skulle beskrives med ét ord, så er der ingen tvivl. Puffy er nemlig først og fremmest vidunderligt blødt og helt perfekt til den kræsne strikker, som alt for ofte synes, at garn kan kradse.

Puffy har også andre egenskaber end bare sin uimodståelige blødhed. Den har fået sit navn fra sin luftige fluffy-hed, som leder tankerne hen på det eksklusive mohairgarn. Puffy er dog udelukkende fremstillet i kunstmaterialer, og derfor er garnet også en oplagt mulighed, hvis du gerne vil have mohairfølelsen uden at bruge garn med animalske fibre. 

Du kan lave de mest vidunderlige sweatere til både børn og voksne med BUMBO Puffy. Alternativt kan garnet også bruges til strikkede accessoires som huer, halstørklæder, vanter og lignende. Mulighederne er uendelige med BUMBO Puffy, og så kan garnet endda både maskinvaskes og tørres i tørretumbler! 

Vi tilføjer løbende opskrifter med BUMBO Puffy, så husk at tjekke vores opskriftsside. Alle opskrifter er helt gratis, og du kan frit downloade dem. 

 

Teknisk data for BUMBO Puffy

BUMBO Puffy har en løbelængde på 220 meter pr. 100 gram og strikkes på pind 7. Den har desuden en strikkefasthed på 13 masker x 16 rækker. Du kan finde vaskeanvisninger nederst på siden.