BUMBO Free er et skønt mix af 76 % akryl og 24 % polyester. Tilsammen giver det en skøn og blød garnblanding. Free har en flot og fluffy tekstur, som du måske kender fra mohair-blandinger. Dette garn er dog produceret helt uden animalske fibre, og derfor er det også perfekt til allergikere.

Free har en relativt lang løbelængde, men har samtidig så meget fylde, at den fint kan strikkes på pind 4½ eller 5. Det vil give et florlet resultat og meget smukt resultat. Du kan også vælge at bruge den som følgetråd med en anden garnkvalitet, hvis du ønsker at skabe strik med mere tekstur, som samtidig har det fluffy look.

Du kan bruge Free til mange forskellige projekter, men det er især godt til tøj. Garnet er dog ufatteligt alsidigt, da det er så nemt at kombinere med andre garnkvaliteter, alt efter hvad du ønsker at strikke. 

Garnet fås i mange flotte farver. Hvis du bruger Free som følgetråd, har du mulighed for at kombinere den med et garn i en anden nuance. Her vil du få en flot meleret farveeffekt. Jo større farveforskellen er mellem de to garnkvaliteter, des mere tydelig vil den melerede effekt være. 

 

Teknisk data for BUMBO Free

BUMBO Free har en løbelængde på 200 meter pr. 25 gram og strikkes på pind 4½-5. Den har desuden en strikkefasthed på 22 x 27 rækker. Du kan finde vaskeanvisninger nederst på siden.