BUMBO Akryl er vores mest populære akrylgarn i 100% akryl, og det er ikke uden grund. Denne garnkvalitet er nemlig ufatteligt lækker, og så fås den også til er yderst overkommelig pris. BUMBO Acryl fås desuden også i et bredt farveudvalg, så du burde kunne finde farver til de fleste projekter. 

Før i tiden havde akrylgarn ry for at være ubehageligt og kradsende, men det er helt anderledes i dag. BUMBO Akryl fremstilles med moderne produktionsmetoder, og det giver en dejligt blød garnkvalitet, som kan bruges til alt fra bamser til beklædning.

Garn i akryl har mange fordele, og prisen er kun én af dem. Akrylgarn er blandt andet også et dyrevenligt valg, da det ikke indeholder animalske fibre, og derudover er det faktisk også mere slidstærkt end de fleste naturlige fibre. Det er desuden også allergivenligt, så personer med forskellige typer af allergi kan fint bruge tøj i akrylgarn. 

Hvis du ikke har erfaring med at strikke i akrylgarn, kan BUMBO Acryl være et godt sted at starte. Vi har et bredt udvalg af forskellige opskrifter med BUMBO Akryl, som du gratis kan downloade. Der kommer også løbende nye opskrifter, så sørg for at holde øje med vores opskriftskatalog. 

BUMBO Akryl skal opleves, og derfor kan vi kun opfordre til, at du prøver at strikke eller hækle med denne garnkvalitet. Du vil med garanti blive positivt overrasket! 

Teknisk data for BUMBO Akryl

BUMBO Akryl har en løbelængde på 525 meter pr. 150 gram og strikkes på pind 3½-4. Det har desuden en strikkefasthed på 22 masker x 33 rækker