Disney Encanto Fashion Doll

-27%

Mirabel: Inspireret af Disneys Encanto! Genoplev dine yndlingsscener og de bedste øjeblikke fra fortællingen! Mirabel Madrigals kjole prydes af designmæssige detaljer fra kjolen i filmen. Omfatter ikoniske briller, pom-pom-øreringe og espadrille-sko, så Mirabels signaturlook er fuldendt. Dukken har Mirabels storslåede, krøllede hår ligesom i filmen, hvilket giver dig flere muligheder for leg Omfatter: 1 dukke, 1 dukkekjole, 1 par dukkebriller, 1 par dukkesko Beregnet til brugere fra 3+ år (smådele)
Isabela: Inspireret af Disneys Encanto! Genoplev dine yndlingsscener og de bedste øjeblikke fra fortællingen! Isabela Madrigals kjole prydes af designmæssige detaljer fra kjolen i filmen Omfatter det ikoniske hårspænde, fine øreringe og espadrille-sko, så Isabelas signaturlook er fuldendt Dukken har Isabelas storslåede lange hår ligesom i filmen, hvilket giver dig flere muligheder for leg Omfatter: 1 dukke, 1 dukkekjole, 1 blomsterhårspænde, 1 par dukkesko Beregnet til brugere fra 3+ år (smådele)
Endelig lang kopi
Mirabel: Encanto, som er film nummer 60 fra Walt Disney Animation Studios, fortæller eventyret om en helt særlig familie, Familien Madrigal, der lever i skjul i et magisk hus i Colombias bjerge, i en levende by, i det fabelagtige og charmerende Encanto. Encantos magi har givet alle børn i familien en unik evne; lige fra superstyrke til evnen til at kunne helbrede. Alle børn undtagen ét: Mirabel. Men når hun finder ud af, at den magi, der omgiver Encanto, er i fare, beslutter Mirabel sig for, at hun som den eneste almindelige i Familien Madrigal måske kan være det eneste håb for sin exceptionelle familie. Mirabel Madrigal fra Disneys Encanto er iført sit signaturtøj og -tilbehør! Ligesom i filmen har Mirabels kjole en takket krave og ærmer med broderier. Hendes lange turkise nederdel er prydet af farverige ikoner og mønstre inspireret af hendes families magiske evner – præcist som i filmen! Se godt på tøjet – så vil du se, at Mirabels navn er trykt på nederdelen – præcist som på hendes kjole i Encanto! Hendes lysegrønne briller, lilla pom-pom-øreringe og magentafarvede espadrille-sko fuldender hendes klassiske look. Med din nye veninde Mirabel Madrigal kan du lege, at du tager på dine egne, magiske eventyr! Isabela: Encanto, som er film nummer 60 fra Walt Disney Animation Studio, fortæller eventyret om en helt særlig familie, Familien Madrigal, der lever i skjul i et magisk hus i Colombias bjerge, i en levende by, i det fabelagtige og charmerende Encanto. Encantos magi har givet alle børn i familien en unik evne; lige fra superstyrke til evnen til at kunne helbrede. Alle børn undtagen ét: Mirabel. Men når hun finder ud af, at den magi, der omgiver Encanto, er i fare, beslutter Mirabel sig for, at hun som den eneste almindelige i Familien Madrigal måske kan være det eneste håb for sin exceptionelle familie. Isabela Madrigal fra Disneys Encanto er iført sit signaturtøj og -tilbehør! Ligesom i filmen har Isabelas betagende kjole smukke detaljer på krave og ærmer. Hendes fine lagdelte nederdel prydes af vidunderlige lyserøde, lilla og blå blomster – præcist som hendes kjole i Encanto! Isabelas flotte hårspænde, raffinerede guldøreringe og lilla espadrille-sko fuldender hendes klassiske look. Med denne Isabela Madrigal-dukke kan du lege, at du også har magiske blomsterkræfter!

  • Encanto Mirabel 26 cm
  • Encanto Isabela 29 cm
  • Assorteret
  • 5 bevægelige led
  • Albefalet alder: 3+ år.
Beskrivelse
167,86 DKK
229,95 DKK
Du sparer: 62,09 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
spacer