Monster Jam RC 1:24 Megaladon

Fra havets dyb lurer den forhistoriske haj, som venter på at springr op!
Op ad vandet stiger den vildeste Monster Jam Megalodon, som er det hidtil vildelse RC-kørertøj. Det kraftfulde rovdyr kommer i størrelsesforholdet 1:24. Rovdyret er klar til at udføre episke stunts, vilde hjulspind og kraftfulde kollisioner.
Med 2,4 GHz kan du føre op til 6 Monster Jam Trucks ad gangen! Nu er det endnu nemmere at være vært, når du skal afholde dit eget Monster Jam show. Og med en udvidet rækkevidde, kan din Monster Jam Truck kører endnu længere. Megalodonen har en rækkevidde på 76 meter, så den kan jage sit bytte, for at pulverisere det!
Det fjernstyrede køretøj er udsmykket med autentiske detaljer, og leveres med de officielle BKT-dæk. Selve bilens chassis er en efterligning af den ægte Megalodon – så der er lagt op til ægte aktion!
Du kommer til at føle dig som en ægte stuntmand, når du fører din Monster Jam Truck rundt, og når du smadrer dine modstandere med det frygtindgydende rovdyr.
Hjulspinene har aldrig været vildere med den nye Monster Jam Megalodon 1:24, og du vil næsten ikke tro, at dette bare er et stykke legetøj – det føles som den ægte vare. Udfør de vildeste stunts, højtflyvende aktion og modtag vilde bifald. Fra 4 år. Batterier (3xAAA). ekskl

Beskrivelse
249,95 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager